Jag lever om natten

Vaknade nio. Stirrade lite. Somnade om. Drömde att vi klättrade över tre förbjudna stängsel. Sedan såg vi övervakningskameran och sprang. Vaknade tolv igen. Stirrade fram till ett. Stirrade lite till och gick upp pga var hungrig. Åt. Tumblrade. Såg på sjukt meningslösa program på TV. Seriöst, en kvinna som skulle sälja sin docksamling. I en timme. Men sedan, mina vänner, tog jag tag i mitt liv. Gick till affären och handlade. Sedan kom en av mina favoritpersoner och vi drack te, lagade pizza, hade candle light dinner och såg på den sjukaste filmen ever. Scott Pilgrim vs The World. Sedan cyklade vi i mörkret och åh, jag lever om natten. Finaste kvällen. 
 

bubbelgum

this-madworld:

☞ Enlarging your world ☜
disorderedbeing:

wrath-of-g0d:

alice-in-panicland:

Welcome to Panicland

✞soft grunge blog✞

♥♥♥♥♥
visitheworld:

Lake Hillier, the pink lake in Recherche Archipelago, Western Australia (via imgur).

yes

älskar när det är dåligt väder på sommaren. för det gör det så mycket mer legitimt att stanna inne, framför datorn. eller i sängen med en bok. eller så. och det är egentligen det jag gör mest om dagarna. vilket i sig kanske är lite sorgligt. vad vet jag. vet inte om jag bryr mig. gör nog det, me liksom va. 

lite jävla konkreta fina saker mitt i all denna konstigt absurda tillvaro

have—not:

 
tygres:

glamorous
liksom. bubbelbad, glass, glitter, kaktusar och sammet. så jävla bra och så jävla enkelt och såå. bra utan fucking massa känslor och sånt.

Om sommarlivet och sånt

 
these-times-will-pass:

Love quotes? you will love this blog
♣ Grubblar för mycket ♣ Midnattsfikar och pratar om allt det oviktiga men ändå så viktiga i lilla livet ♣ Framtidsplanerar - Framtidspeppar - Framtidsångestar ♣ Sover på balkongen med favoritpersoner ♣ Nattpromenerar ♣ Skrattar solar kastar boll badar äter glass ja sånt ni vet vid stranden med cirka resten av stan ♣ Röker i blöta landskap och pratar om väldigt viktiga väldigt jobbiga kärleksfrågor i natten ♣ Sover hemma också, ibland, och det är fint för då kan man sova naken ♣ Gråter av skratt men aldrig av sorg (fastän jag ju så gärna vill) ♣ Sover till mitt på dagen och sedan lite till ♣ Får krama alla de där viktiga megabra favoritpersonerna som finns i mitt liv, så tacksamt ♣ Sover i en tom lägenhet för att komma bort lite ♣ Cyklar flera mil för att det är sommar och palla ta bussen ♣ Och såklart knåpar midsommar-blomkrans, för att sedan ska jag såklart midsommaröla med favoritperson mfl och det blir så fint så ♣

helvete

är inte säker om jag håller på att hitta mig själv
eller om jag har förlorat mig själv.

if i was a whirlwind

 jag drömde att jag grät inatt. grät och grät och grät. sådär förtvivlat men ändå så fruktansvärt befriande. jag önskar jag kunde göra det på riktigt. för jag behöver verkligen gråta. allting ont har fastnat. inuti. liksom.

det är min begravning nu

nu har jag loggat ut mig själv från facebook och tänker inte röra sidan på minst... ett dygn. eller två. mobiltelefonen är avstängd. och jag hoppas väl lite att ingen tror att jag dött. har bara lite begravning i min säng liksom. det är så mycket känslor. känslostorm. jag orkar inte. orkar inte riktigt något annat överhuvudtaget. har världens största klump i magen och det känns som att jag kommer att börja gråta lite närsomhelst. vill bara en massa destruktivt, inte för att jag känner mig särskilt ledsen utan mest för att jag inte har någon trygghet. den här friheten blir känslokaos och slutet på arton års trygghet. snälla kan någon bara komma och krama mig? typ så.
tired-ofliving:

painful—scars:

bby :*

det är så det är

ingethopp:

fanfanfan

lycka eller i alla fall väldigt, väldigt bra.

från och med imorgon har jag inga krav/måsten/megaplaner i två veckor framåt. det är så fruktansvärt underbart att jag knappt kan beskriva det. alltså frihetsöverdos. hippiesispunkz:

x

studenten

hade den bästa dagen ever igår. allting var så perfekt. benen är fulla av stora blåmärken och rivmärken och vi däckade inte i säng förrän sju på morgonen. nu har jag sömnbrist och mår så sjukt illa. huu. men liksom, vad gör deeet.

fina saker just nu

  • sover på balkongen om nätterna
  • äter glass i solen
  • går omkring i vita platåtygskor. alltså materiell lycka. ja.
  • tar studenten. imorgon!
leslieswhirlwind:

this band <3
 

♣twiggy♣

LargeTumblr_mghjoakckg1rbptdko1_500_largeTumblr_l6jta2g6ql1qa9yjmo1_500_large08e6a956cf8973003129beb866e4-post_large

ingen vill fiska med mig

hahahaha. alltså detta med frihet är så sjukt underbart. har haft så många idéer idag. först låg jag kvar i sängen till ett, liksom för att jag får. sedan satt jag ute i solen och åt croisants med smör och ost och drack kaffe i bikini. tänkte liksom bli brun men sedan frös jag, så jag gick in (jag vet, jag är så smart). bestämde mig för att lära mig att cykla enhjuling, men den hade ingen luft och jag hade ingen pump. så bestämde mig för att sy, men hittade inte symaskinen. men hittade metspön, frågade pappa om han ville dra och fiska med mig, men han skrattade bara. så gick och letade efter mitt tält, tänkte att jag får väl campa istället. men hittade det inte (alltså pallade inte heller leta 4ever). bestämde mig för att lära mig att åka skateboard, men har ingen skateboard. så kom på att jag ska leta lägenhet i Berlin nu. när jag tröttnat på det ska jag sy upp en klänning för hand, läsa harry potter och sedan kanske bjuda över någon på te. alltså. fyfan vad jag älskar denna frihet. så jävla mycket. (och wtf, vad personlig jag blev nu. saknar lite det där med att vara personlig på en blogg).

äter tunnbrödsrullar och grubblar/filosoferar/(ser på youtube-klipp) när resten av sverige sover (eller super). djupt, jag vet.

vet inte

departured:

Seeing stuff like this actually makes me shiver. The feeling of someone you love stroking your skin… it’s one of the most satisfying and intense feelings anyone could get.

vad vi gör om sommarnätterna

 vi klär upp oss i fina kläder. möter upp fina vänner i parken. blåser såpbubblor, dricker öl och snackar skit. vinglar vidare i sommarnatten. dansar fötterna alldeles skavsåriga. tänder våra mentolcigratter på varandras glöd. pratar om viktiga politiska frågor i det höga gräset. hånglar bakom huset. och på dansgolvet. är så jävla glada på livet, liksom. för att allt är så jävla bra just då. cyklar hem när det är ljust igen. till fågelkvitter. ibland är det bra, livet.

play

 

kvällis

hatar all den här ytligheten. hela tiden liksom. för det gör mig bara så jävla påmind om hur ful jag är. palla.

det här kan ju bli bra trots allt

1. Alla mina betyg är satta och jag vet vilka poäng jag kommer att gå ut med. Det är fruktansvärt avslappnande.
2. Imorgon är det bal. Har ångestat som fan för detta men nu börjar det faktiskt kännas bra. Kan väl bli kul att klä upp sig trots obekvämheten trots allt. Typ. 

städa själen

har städat mitt bombnedslagsstökiga rum. duschat. vädrat. viikt kläderna i gaderoben. det känns lite som att vädra huvudet. städa själen. få lite ordning i livet. på något metaforiskt vis. eller så. och det är ju fint!

RSS 2.0